Julekonsert i Stjørdal

Julekonsert i StjørdalDato: 08. desember 2022

Klokkeslett: 18:00 – 19:20

Sted/adresse: Kimen kulturhus / Sandgata 15, 7500 Stjørdal

Ekstra informasjon:

Når nettene blir lange og vinterfrosten legger et rimet slør over mørkelandet, er det lite som varmer som tonene fra de tre høyt elskede tenorene i Nordic Tenors og deres virtuose pianist Torgeir Koppang.

For syttende året skaper tenortrioen en førjulsstund fylt med varme og humor, med et variert julerepertoar bygget på høytid og tradisjon, en julekonsert som garantert vil sette deg i den gode julestemningen. Forestillingen er ikke bare en fryd for øret, men også for øyet, da de har med seg Andreas Ohldieck, en av de gryende stjernene på den stadig voksende himmelen av norske videokunstnere.

Nordic Tenors består av tenorene Roald Haarr, Nils Georg Nilsen og Jan-Tore Saltnes. Gruppen har tidligere vunnet Komiprisen, vært kongelige toastmastere, åpnet den nye operaen i Oslo og har vunnet publikums hjerter over hele landet.

Velkommen til julekonsert i Stjørdal og Kimen Kulturhus

Kimen kulturhus

Vår visjon: Engasjement og fellesskap uten grenser

Kimen kulturhus skal være et hus for alle. Vi ønsker å være en viktig møteplass for Værnesregionen hvor det frivillige og profesjonelle kulturlivet kan blomstre. Her skal det være et bredt spekter av kultur gjennom hele året.

Fakta om huset:

Åpnet:21. august 2015 av H.K.H. Kronprins Haakon Magnus
Eier: Stjørdal kommune v/ Stjørdal Kulturutvikling AS
Arkitekter:Reiulf Ramstad Arkitekter, JST Arkiteter og Lusparken Arkitekter
Entreprenør:Skanska
Kostnad: 717 millioner
Areal: 15.700 kvm (inkl. p-anlegg 4.100 kvm)
Innhold:To konsertsaler, tre kinosaler, bibliotek, ungdomsklubb, kirke, øvingsrom, tre dansesaler, galleri, kafe, administrasjonsfløy

Nordic Tenors

Julekonserten 2022 - Nordic Tenors gir deg en vakker og underholdende julekonsert som garantert vil sette deg i den gode julestemningen. Med sine unike stemmer, skaper de tre tenorene en førjulsstund utenom det vanlige. Sammen med sin eminente pianist Torgeir Koppang, byr Nordic Tenors på en opplevelse fylt med varme og humor, og et julerepertoar bygget på høytid og tradisjon. Nordic Tenors består av tenorene Roald Haarr, Nils Georg Nilsen og Jan-Tore Saltnes. Gruppen har tidligere vunnet Komiprisen, vært kongelige toastmastere, åpnet den nye operaen i Oslo og har vunnet publikums hjerter over hele landet. Les mer om Nordic Tenors på www.nordictenors.no