Julekonsert i Stavanger Konserthus

JULEKONSERT I STAVANGER KONSERTHUSDato: 18. desember 2018

Klokkeslett: 18:00 – 19:30

Sted/adresse: Stavanger Konserthus / Sandvigå 1, 4007 Stavanger

Dato: 18. desember 2018

Klokkeslett: 20:30 – 22:00

Sted/adresse: Stavanger Konserthus / Sandvigå 1, 4007 Stavanger

Ekstra informasjon julekonsert i Stavanger:
To hus tett i tett: Det nye konserthuset i Stavanger er tegnet av Ratio Arkitekter og rommer blant annet en orkestersal, flerbrukssal, restaurant og kafé samt flere barer. Bygget består av to komplementære volumer i glass og i betong. Glassvolumet har en åpen, transparent, robust og fleksibel karakter. Det røde betongvolumet er lukket og mer forfinet og endelig i sin utførelse. De to bygningsdelene huser henholdsvis flerbrukssalen og orkestersalen og er uavhengige konstruksjoner som akustisk sett er isolert fra hverandre. Dette muliggjør at man kan kjøre konserter i begge saler samtidig, uten at det går ut over lyden i den enkelte sal. Glassvolumet inneholder publikumsfunksjoner som foaj., billettsalg, kafé, restaurant og bar. Volumet rommer ogs. flerbrukssalen, en fleksibel sal som skal brukes til alle former for forsterket musikk, men også til opera, dans, brassbandkonserter, akustisk musikk og banketter.

Varm humor og skikkelig fin julestemning er garantert når The Nordic Tenors inviterer til julekonsert i Stavanger. Konserten bygger på det tradisjonelle julerepertoaret, og kjenner vi tenorene rett blir det mye humor også. At de gjester oss før jul har etter hvert blitt en tradisjon, og noe vi vet mange publikummere setter pris på. Med seg på scenen har de også sin eminente pianist Øystein Lund Olafsen.

Arr. Nordic Moments as Julekonsert i Stavanger

Mer om tenorene: www.nordictenors.no

Nordic Tenors

Julekonserten 2018 - Det blir ikke ordentlig jul før Nordic Tenors strør musikalsk stjernestøv over frosne vinterhjerter. Med sine klokkeklare stemmer, serverer de et juleshow spekket med julestemning og varm humor. De har tatt med seg sin eminente pianist Øystein Lund Olafsen. Du vil oppleve alt fra kjente og kjære julesanger i ny drakt, via amerikanske slagere, til overraskende musikalske julegaver, alt i arrangementer som gir deg frysninger nedover ryggen. Om det er misteltein, snøtunge grantrær eller et festdekket julebord som gir den gode julefølelsen, så kan du være sikker på tenorene vil skape den rette julestemningen, og sørge for at du går julen nynnende i møte. Tenorene består av Jan-Tore Saltnes, Roald Haarr og Sveinung Hølmebakk. Les mer om Nordic Tenors på www.nordictenors.no