Julekonsert i Oslo Konserthus

JULEKONSERT I OSLO KONSERTHUSDato: 13. desember 2019

Klokkeslett: 18:00 – 19:30

Sted/adresse: Oslo Konserthus / Munkedamsveien 14, 0115 Oslo

Dato: 13. desember 2019

Klokkeslett: 20:30 – 22:00

Sted/adresse: Oslo Konserthus / Munkedamsveien 14, 0115 Oslo

Julekonsert i Oslo – ekstra informasjon:  Oslo Konserthus ligger i bydelen Vika og har siden åpningen i 1977 tatt sikte på å være en ledende arena i norsk kultur- og musikkliv med et bredt tilbud til hele befolkningen. Verdens fremste artister og orkestre besøker jevnlig huset. Konserthuset presenterer rundt 300 arrangementer årlig. Konserthuset består av to konsertsaler, diverse møte -og musikerrom, flere større foajéområder, forfriskningsbarer og billettekspedisjon, samt en kontorfløy. Oslo Konserthus eier plassen foran huset og lokalene under denne. I disse lokalene ligger Stenersenmuseet, som bl.a. har en større permanent Edvard Munch utstilling.

Parkering

Det er gode parkeringsmuligheter på Konserthusets parkeringsplass som ligger under Konserthuset. Parkeringsplassen er åpen mot avgift alle dager hele døgnet. Parkeringsavgift betales etterskuddsvis. Parkeringen driftes av Q-park

Teleslynge

Teleslynge er installert i Store Sal og gir best virkning på radene 8 til og med 14. Det er ikke teleslynge på radene 21 til 36.

Rullestol

Det er heiser fra hovedfoajé opp til hver etasje av konsertsalen. Hvis du har rullestol som er svært stor, vennligst ta kontakt med oss i god tid i forveien. Det er egne rullestol-plasser i salen ved rad 20.

Velkommen til en fantastisk Julekonsert i Oslo Konserthus!

Nordic Tenors

Julekonserten 2020 - Det blir ikke ordentlig jul før Nordic Tenors strør musikalsk stjernestøv over frosne vinterhjerter. Med sine klokkeklare stemmer, serverer de et juleshow spekket med julestemning og varm humor. De har tatt med seg sin eminente pianist Torgeir Koppang. Du vil oppleve alt fra kjente og kjære julesanger i ny drakt, via amerikanske slagere, til overraskende musikalske julegaver, alt i arrangementer som gir deg frysninger nedover ryggen. Om det er misteltein, snøtunge grantrær eller et festdekket julebord som gir den gode julefølelsen, så kan du være sikker på tenorene vil skape den rette julestemningen, og sørge for at du går julen nynnende i møte. Tenorene består av Jan-Tore Saltnes, Roald Haarr og Sveinung Hølmebakk. Les mer om Nordic Tenors på www.nordictenors.no