Julekonsert i Lillestrøm

JULEKONSERT I LILLESTRØMDato: 28. november 2019

Klokkeslett: 18:00 – 19:20

Sted/adresse: Lillestrøm Kultursenter / Kirkegata 11, 2000 Lillestrøm

Ekstra informasjon:

Nordic Tenors gir deg en vakker og underholdende julekonsert i Lillestrøm som garantert vil sette deg i den gode julestemningen. Med sine unike stemmer, skaper de tre tenorene en førjulsstund utenom det vanlige.  Sammen med sin eminente pianist Øystein Lund Olafsen, byr Nordic Tenors på en opplevelse fylt med varm humor og et julerepertoar bygget på høytid og tradisjon.

Arrangør: Nordic Moments AS

www.nordictenors.no

Billetter kr 480,-

Showmeny inkluderer konsertbillett, samt to-retters middag i Scene 5 for forestillingen. Billettene kan dessverre ikke bestilles på web, da bord må reserveres.

Nordic Tenors

Julekonserten 2019 - Det blir ikke ordentlig jul før Nordic Tenors strør musikalsk stjernestøv over frosne vinterhjerter. Med sine klokkeklare stemmer, serverer de et juleshow spekket med julestemning og varm humor. De har tatt med seg sin eminente pianist Øystein Lund Olafsen. Du vil oppleve alt fra kjente og kjære julesanger i ny drakt, via amerikanske slagere, til overraskende musikalske julegaver, alt i arrangementer som gir deg frysninger nedover ryggen. Om det er misteltein, snøtunge grantrær eller et festdekket julebord som gir den gode julefølelsen, så kan du være sikker på tenorene vil skape den rette julestemningen, og sørge for at du går julen nynnende i møte. Tenorene består av Jan-Tore Saltnes, Roald Haarr og Sveinung Hølmebakk. Les mer om Nordic Tenors på www.nordictenors.no