Julekonsert i Larvik

Julekonsert i LarvikDato: 09. desember 2022

Klokkeslett: 18:00 – 19:20

Sted/adresse: Larvik kulturhus Bølgen KF / Sanden 2, 3264 Larvik

Ekstra informasjon julekonsert i Larvik:

Christmas with Nordic Tenors 2022

Når nettene blir lange og vinterfrosten legger et rimet slør over mørkelandet, er det lite som varmer som tonene fra de tre høyt elskede tenorene i Nordic Tenors og deres virtuose pianist Torgeir Koppang.

For syttende året skaper tenortrioen en førjulsstund fylt med varme og humor, med et variert julerepertoar bygget på høytid og tradisjon, en julekonsert som garantert vil sette deg i den gode julestemningen. Forestillingen er ikke bare en fryd for øret, men også for øyet, da de har med seg Andreas Ohldieck, en av de gryende stjernene på den stadig voksende himmelen av norske videokunstnere.

Nordic Tenors består av tenorene Roald Haarr, Nils Georg Nilsen og Jan-Tore Saltnes. Gruppen har tidligere vunnet Komiprisen, vært kongelige toastmastere, åpnet den nye operaen i Oslo og har vunnet publikums hjerter over hele landet.

www.nordictenors.no
https://www.youtube.com/user/clarkbattwingen

Juletallerken med dessert og aperitiff

Vi har nå gleden av å tilby juletallerken før forestillingen til alle våre billettkjøpere! Måltidet inneholder deilig tradisjonell julemat, dessert og aperitiff. Måltidet serveres på mesanin 90 minutter sør forestilling. En fin anledning til å skape god julestemning i godt selskap!

Juletallerken bestilles sammen med din billett. Har du allerede kjøpt billett kan du benytte linken under.

Julekonsert i Kirken

Opplev magien av julen på årets julekonsert: En feiring av tradisjon og musikk

Julen er en tid for glede, fellesskap og musikk. En av de mest elskede og tradisjonelle måtene å feire denne høytiden på er ved å delta på en hjertevarmende julekonsert. Julekonserten er en begivenhet som forener mennesker i glede og samhørighet, og den gir oss muligheten til å komme i den rette julestemningen. La oss utforske verden av julekonsertene, deres betydning, historie og hva du kan forvente når du deltar på en.

Hva er en Julekonsert?

En julekonsert er en musikalsk forestilling som vanligvis holdes i løpet av den festlige juleperioden. Denne typen konserter presenterer et variert utvalg av julesanger, inkludert tradisjonelle julesanger, populære juleslagere og noen ganger til og med nykomponerte julesanger. Konsertene kan inkludere en rekke musikalske stiler, fra klassisk og kirkekor til jazz, pop og rock. Noen ganger kan de også inkludere teatralske elementer som skuespill eller dans.

Historien bak julekonsertene

Julekonsertens historie går tilbake flere århundrer. Denne tradisjonen har røtter i kirken, der kor og musikere fremførte spesielle julesanger for å feire Jesu fødsel. Et av de mest kjente eksemplene på denne tradisjonen er «Juleoratoriet» av Johann Sebastian Bach. Etter hvert spredte julekonsertene seg fra kirken til konsertsaler og andre offentlige arenaer.

I dag er julekonsertene en integrert del av julefeiringen i mange kulturer over hele verden. De gir en flott mulighet for musikere, sangere og artister å dele sitt talent og spre juleglede til et bredt publikum.

Hva kan du forvente på en julekonsert?

Når du deltar på en julekonsert, kan du forvente en magisk opplevelse som tar deg med på en musikalsk reise gjennom julens mest ikoniske sanger. Her er noen av de elementene du kan glede deg til:

  1. Variert repertoar: Julekonsertene inkluderer vanligvis en variert samling av julesanger, fra klassiske hymner som «Stille Nacht» og «O Holy Night» til moderne juleslagere som «All I Want for Christmas Is You.»
  2. Talentfulle artister: Du vil få muligheten til å høre talentfulle musikere, sangere og kor som gir liv til julemusikken med lidenskap og ferdighet.
  3. Felles sang: Mange julekonsertarrangører oppfordrer publikum til å synge med på kjente julesanger, noe som skaper en følelse av fellesskap og samhørighet.
  4. Visuelle elementer: Noen julekonsertproduksjoner inkluderer vakre visuelle elementer som lysdisplays, dekorasjoner og til og med skuespill for å forsterke julestemningen.
  5. Mulighet for veldedighet: Noen julekonsertarrangører donerer en del av inntektene til veldedighet, noe som gjør det til en flott måte å spre godhet og hjelpsomhet i julesesongen.

Finne din julekonsert:

For å finne julekonsertene som passer for deg, kan du søke på nettet ved hjelp av nøkkelord som «julekonsert i [ditt område],» «julekonserter 2023,» eller «julekonsertbilletter.» Dette vil hjelpe deg med å finne informasjon om lokale arrangementer og kjøpsalternativer.

Så, om du er på utkikk etter en unik måte å feire julen på, bør du vurdere å delta på en julekonsert. Det er en uforglemmelig opplevelse som vil fylle deg med juleglede og inspirere deg til å dele kjærlighet og glede med andre i denne spesielle tiden på året. Så kom i julestemning og opplev magien av julen på årets julekonsert!

Nettsidene er under oppdatering