Julekonsert i Larvik

Julekonsert i LarvikDato: 09. desember 2022

Klokkeslett: 18:00 – 19:20

Sted/adresse: Larvik kulturhus Bølgen KF / Sanden 2, 3264 Larvik

Ekstra informasjon julekonsert i Larvik:

Christmas with Nordic Tenors 2022

Når nettene blir lange og vinterfrosten legger et rimet slør over mørkelandet, er det lite som varmer som tonene fra de tre høyt elskede tenorene i Nordic Tenors og deres virtuose pianist Torgeir Koppang.

For syttende året skaper tenortrioen en førjulsstund fylt med varme og humor, med et variert julerepertoar bygget på høytid og tradisjon, en julekonsert som garantert vil sette deg i den gode julestemningen. Forestillingen er ikke bare en fryd for øret, men også for øyet, da de har med seg Andreas Ohldieck, en av de gryende stjernene på den stadig voksende himmelen av norske videokunstnere.

Nordic Tenors består av tenorene Roald Haarr, Nils Georg Nilsen og Jan-Tore Saltnes. Gruppen har tidligere vunnet Komiprisen, vært kongelige toastmastere, åpnet den nye operaen i Oslo og har vunnet publikums hjerter over hele landet.

www.nordictenors.no
https://www.youtube.com/user/clarkbattwingen

Juletallerken med dessert og aperitiff

Vi har nå gleden av å tilby juletallerken før forestillingen til alle våre billettkjøpere! Måltidet inneholder deilig tradisjonell julemat, dessert og aperitiff. Måltidet serveres på mesanin 90 minutter sør forestilling. En fin anledning til å skape god julestemning i godt selskap!

Juletallerken bestilles sammen med din billett. Har du allerede kjøpt billett kan du benytte linken under.

Nordic Tenors

Julekonserten 2022 - Nordic Tenors gir deg en vakker og underholdende julekonsert som garantert vil sette deg i den gode julestemningen. Med sine unike stemmer, skaper de tre tenorene en førjulsstund utenom det vanlige. Sammen med sin eminente pianist Torgeir Koppang, byr Nordic Tenors på en opplevelse fylt med varme og humor, og et julerepertoar bygget på høytid og tradisjon. Nordic Tenors består av tenorene Roald Haarr, Nils Georg Nilsen og Jan-Tore Saltnes. Gruppen har tidligere vunnet Komiprisen, vært kongelige toastmastere, åpnet den nye operaen i Oslo og har vunnet publikums hjerter over hele landet. Les mer om Nordic Tenors på www.nordictenors.no