Julekonsert i Haugesund

JULEKONSERT I HAUGESUNDDato: 16. desember 2018

Klokkeslett: 18:00 – 19:30

Sted/adresse: Festiviteten /Mobergsbakken 20

Ekstra informasjon julekonsert i Haugesund: Festiviteten er Haugesunds storstue og er blant annet Haugesund Teater sin hovedarena. Festiviteten åpnet for første gang dørene 7. februar 1986.

FESTIVITETEN BAR

1 time før forestilling er det mulig og kjøpe forfriskninger i baren. Du finner denne midt i foajéen. Bestill det du ønsker før du går inn så står det klar til deg i pausen.

FUNKSJONSHEMMEDE

Alle salene i Festiviteten er godt tilrettelagt for funskjonshemmede og rullestolbrukere. Billetter til julekonsert i Haugesund kan kun kjøpes i vår billettluke.

Nordic Tenors

Julekonserten 2018 - Det blir ikke ordentlig jul før Nordic Tenors strør musikalsk stjernestøv over frosne vinterhjerter. Med sine klokkeklare stemmer, serverer de et juleshow spekket med julestemning og varm humor. De har tatt med seg sin eminente pianist Øystein Lund Olafsen. Du vil oppleve alt fra kjente og kjære julesanger i ny drakt, via amerikanske slagere, til overraskende musikalske julegaver, alt i arrangementer som gir deg frysninger nedover ryggen. Om det er misteltein, snøtunge grantrær eller et festdekket julebord som gir den gode julefølelsen, så kan du være sikker på tenorene vil skape den rette julestemningen, og sørge for at du går julen nynnende i møte. Tenorene består av Jan-Tore Saltnes, Roald Haarr og Sveinung Hølmebakk. Les mer om Nordic Tenors på www.nordictenors.no