Julekonsert i Askim Kulturhus

JULEKONSERT I ASKIM KULTURHUSDato: 27. november 2018

Klokkeslett: 19:00 – 20:30

Sted/adresse: Askim Kulturhus / P. M. Røwdes gate 6, 1811 Askim

Billettbestilling: www.askimkulturhus.no

Ekstra informasjon:

Nordic Tenors gir deg en vakker og underholdende julekonsert som garantert vil sette deg i den gode julestemningen. Med sine unike stemmer, skaper de tre tenorene en førjulsstund utenom det vanlige.

Sammen med sin eminente pianist Øystein Lund Olafsen, byr Nordic Tenors på en opplevelse fylt med varm humor og et julerepertoar bygget på høytid og tradisjon med julekonsert i Askim.

Nordic Tenors hadde sin første opptreden i 2003, og siden den gang har de turnert landet rundt med sang, humor, dans og musikalske overraskelser. De ønsker at folk skal kunne le i det ene øyeblikket og kanskje tørke en liten tåre i det neste. Nordic Tenors er tre skolerte sangere som synger musikk de elsker.

Les mer om Nordic Tenors www.nordictenors.no

Nordic Tenors

Julekonserten 2018 - Det blir ikke ordentlig jul før Nordic Tenors strør musikalsk stjernestøv over frosne vinterhjerter. Med sine klokkeklare stemmer, serverer de et juleshow spekket med julestemning og varm humor. De har tatt med seg sin eminente pianist Øystein Lund Olafsen. Du vil oppleve alt fra kjente og kjære julesanger i ny drakt, via amerikanske slagere, til overraskende musikalske julegaver, alt i arrangementer som gir deg frysninger nedover ryggen. Om det er misteltein, snøtunge grantrær eller et festdekket julebord som gir den gode julefølelsen, så kan du være sikker på tenorene vil skape den rette julestemningen, og sørge for at du går julen nynnende i møte. Tenorene består av Jan-Tore Saltnes, Roald Haarr og Sveinung Hølmebakk. Les mer om Nordic Tenors på www.nordictenors.no