Julekonsert i Asker kulturhus

Julekonsert i Asker kulturhusDato: 23. november 2022

Klokkeslett: 18:00 – 19:15

Sted/adresse: Asker kulturhus / Strøket 15A, 1383 Asker

Ekstra informasjon julekonsert i Asker kulturhus:

Når nettene blir lange og vinterfrosten legger et rimet slør over mørkelandet, er det lite som varmer som tonene fra de tre høyt elskede tenorene i Nordic Tenors og deres virtuose pianist Torgeir Koppang. 

For syttende året skaper tenortrioen en førjulsstund fylt med varme og humor, med et variert julerepertoar bygget på høytid og tradisjon, en julekonsert som garantert vil sette deg i den gode julestemningen. Forestillingen er ikke bare en fryd for øret, men også for øyet, da de har med seg Andreas Ohldieck, en av de gryende stjernene på den stadig voksende himmelen av norske videokunstnere.

Nordic Tenors består av tenorene Roald Haarr, Nils Georg Nilsen og Jan-Tore Saltnes. Gruppen har tidligere vunnet Komiprisen, vært kongelige toastmastere, åpnet den nye operaen i Oslo og har vunnet publikums hjerter over hele landet.

Om Asker kulturhus

Velkommen til et levende kulturhus og konferansesenter med perfekt beliggenhet

Midt i hyggelige Asker sentrum finner du Asker kulturhus. Her er det yrende liv, sommer som vinter, både i og utenfor kulturhuset. I 2013 hadde vi mer enn 1,5 millioner besøkende.

Kulturhuset skal være en møteplass for alle, fra babystadiet til seniorene, og vårt tilbud spenner fra lokale oppsetninger til etablerte artister.

Asker kulturhus sto ferdig 23. oktober 2004. Kommunen inviterte i 1999 til en begrenset prosjektkonkurranse som ble vunnet av Dyrvik Arkitekter A/S.

Oppdraget var å bygge om og til det eksisterende kulturhuset fra 1982. Bygget ble oppført i et samarbeid mellom Dyrvik Arkitekter A/S og Link Arkitekter A/S.

Asker kulturhus består av 25 000 kvadratmeter over 6 etasjer og rommer en stor teater/konsertsal, to black box-saler, møterom, festsal, prøvesal, kino, bibliotek, galleri, ungdomsklubb med rusfri kafé, seniorsenter og flere spisesteder. 7000 kvadratmeter kontorlokaler i 5. og 6. etasje disponeres av Helse Sør Øst. Inngang fra Kirkeveien. Vestre Viken helseforetak leier kontorlokaler i deler av 3. etasje. Også disse kontorene har inngang fra Kirkeveien.

Nordic Tenors

Julekonserten 2022 - Nordic Tenors gir deg en vakker og underholdende julekonsert som garantert vil sette deg i den gode julestemningen. Med sine unike stemmer, skaper de tre tenorene en førjulsstund utenom det vanlige. Sammen med sin eminente pianist Torgeir Koppang, byr Nordic Tenors på en opplevelse fylt med varme og humor, og et julerepertoar bygget på høytid og tradisjon. Nordic Tenors består av tenorene Roald Haarr, Nils Georg Nilsen og Jan-Tore Saltnes. Gruppen har tidligere vunnet Komiprisen, vært kongelige toastmastere, åpnet den nye operaen i Oslo og har vunnet publikums hjerter over hele landet. Les mer om Nordic Tenors på www.nordictenors.no