Julekonsert i Stavanger Konserthus

Julekonsert i Stavanger KonserthusDato: 18. desember 2022

Klokkeslett: 18:00 – 19:20

Sted/adresse: Stavanger Konserthus / Sandvigå 1, 4007 Stavanger

Ekstra informasjon julekonsert i Stavanger:
To hus tett i tett: Det nye konserthuset i Stavanger er tegnet av Ratio Arkitekter og rommer blant annet en orkestersal, flerbrukssal, restaurant og kafé samt flere barer. Bygget består av to komplementære volumer i glass og i betong. Glassvolumet har en åpen, transparent, robust og fleksibel karakter. Det røde betongvolumet er lukket og mer forfinet og endelig i sin utførelse. De to bygningsdelene huser henholdsvis flerbrukssalen og orkestersalen og er uavhengige konstruksjoner som akustisk sett er isolert fra hverandre. Dette muliggjør at man kan kjøre konserter i begge saler samtidig, uten at det går ut over lyden i den enkelte sal. Glassvolumet inneholder publikumsfunksjoner som foaj., billettsalg, kafé, restaurant og bar. Volumet rommer ogs. flerbrukssalen, en fleksibel sal som skal brukes til alle former for forsterket musikk, men også til opera, dans, brassbandkonserter, akustisk musikk og banketter.

Varm humor og skikkelig fin julestemning er garantert når The Nordic Tenors inviterer til julekonsert i Stavanger. Konserten bygger på det tradisjonelle julerepertoaret, og kjenner vi tenorene rett blir det mye humor også. At de gjester oss før jul har etter hvert blitt en tradisjon, og noe vi vet mange publikummere setter pris på. Med seg på scenen har de også sin eminente pianist Øystein Lund Olafsen.

Arr. Nordic Moments as Julekonsert i Stavanger

Mer om tenorene: www.nordictenors.no

Nordic Tenors

Julekonserten 2022 - Nordic Tenors gir deg en vakker og underholdende julekonsert som garantert vil sette deg i den gode julestemningen. Med sine unike stemmer, skaper de tre tenorene en førjulsstund utenom det vanlige. Sammen med sin eminente pianist Torgeir Koppang, byr Nordic Tenors på en opplevelse fylt med varme og humor, og et julerepertoar bygget på høytid og tradisjon. Nordic Tenors består av tenorene Roald Haarr, Nils Georg Nilsen og Jan-Tore Saltnes. Gruppen har tidligere vunnet Komiprisen, vært kongelige toastmastere, åpnet den nye operaen i Oslo og har vunnet publikums hjerter over hele landet. Les mer om Nordic Tenors på www.nordictenors.no