Julekonsert i Asker kulturhus

Julekonsert i Asker kulturhusDato: 24. november 2019

Klokkeslett: 18:00 – 19:15

Sted/adresse: Asker kulturhus / Strøket 15A, 1383 Asker

Ekstra informasjon julekonsert i Asker kulturhus:

Nordic Tenors gir deg en vakker og underholdende julekonsert som garantert vil sette deg i den gode julestemningen. Med sine unike stemmer, skaper de tre tenorene en førjulsstund utenom det vanlige.

Sammen med sin eminente pianist Øystein Lund Olafsen, byr Nordic Tenors på en opplevelse fylt med varm humor og et julerepertoar bygget på høytid og tradisjon med julekonsert i Larvik.
Om Asker kulturhus

Velkommen til et levende kulturhus og konferansesenter med perfekt beliggenhet

Midt i hyggelige Asker sentrum finner du Asker kulturhus. Her er det yrende liv, sommer som vinter, både i og utenfor kulturhuset. I 2013 hadde vi mer enn 1,5 millioner besøkende.

Kulturhuset skal være en møteplass for alle, fra babystadiet til seniorene, og vårt tilbud spenner fra lokale oppsetninger til etablerte artister.

Asker kulturhus sto ferdig 23. oktober 2004. Kommunen inviterte i 1999 til en begrenset prosjektkonkurranse som ble vunnet av Dyrvik Arkitekter A/S.

Oppdraget var å bygge om og til det eksisterende kulturhuset fra 1982. Bygget ble oppført i et samarbeid mellom Dyrvik Arkitekter A/S og Link Arkitekter A/S.

Asker kulturhus består av 25 000 kvadratmeter over 6 etasjer og rommer en stor teater/konsertsal, to black box-saler, møterom, festsal, prøvesal, kino, bibliotek, galleri, ungdomsklubb med rusfri kafé, seniorsenter og flere spisesteder. 7000 kvadratmeter kontorlokaler i 5. og 6. etasje disponeres av Helse Sør Øst. Inngang fra Kirkeveien. Vestre Viken helseforetak leier kontorlokaler i deler av 3. etasje. Også disse kontorene har inngang fra Kirkeveien.

Nordic Tenors

Julekonserten 2019 - Det blir ikke ordentlig jul før Nordic Tenors strør musikalsk stjernestøv over frosne vinterhjerter. Med sine klokkeklare stemmer, serverer de et juleshow spekket med julestemning og varm humor. De har tatt med seg sin eminente pianist Øystein Lund Olafsen. Du vil oppleve alt fra kjente og kjære julesanger i ny drakt, via amerikanske slagere, til overraskende musikalske julegaver, alt i arrangementer som gir deg frysninger nedover ryggen. Om det er misteltein, snøtunge grantrær eller et festdekket julebord som gir den gode julefølelsen, så kan du være sikker på tenorene vil skape den rette julestemningen, og sørge for at du går julen nynnende i møte. Tenorene består av Jan-Tore Saltnes, Roald Haarr og Sveinung Hølmebakk. Les mer om Nordic Tenors på www.nordictenors.no