Julekonsert i Asker Kirke

Fantastisk julestemning synges inn i Asker Kirke. Julekonserten synges og spilles av Emil Solli- Tangen og Jørn Hoel, samt Trond Myhre på piano.

JULEKONSERT MED EMIL SOLLI-TANGEN OG JØRN HOEL

Sted: Asker Kirke, Kirkelia 3, 1384 Asker

Jørn Hoel er en fremtredende norsk musiker, komponist og sanger, anerkjent både som soloartist og for sitt samarbeid med andre musikere som Steinar Albrigtsen og Tom Pacheco. Han har etterlatt et betydelig avtrykk i norsk musikk gjennom sitt talent, engasjerende opptredener og karakteristiske stemme.

En av de mest kjennetegnende elementene ved Jørn Hoels musikalske uttrykk er hans hese røst, som gir en unik karakter til hans sangstil. Denne karakteristiske klangen i stemmen hans har blitt et varemerke for hans musikk og gir den en særegen og gjenkjennelig lyd. Det bemerkelsesverdige ved Jørn Hoels stemme er at den delvis skyldes en medfødt egenskap – brusk på stemmebåndet. Dette unike trekket har bidratt til å skille ham ut i den norske musikkscenen.

Jørn Hoel har hatt en lang og produktiv karriere, og hans bidrag til musikken har inkludert en rekke album og sanger som har appellert til et bredt publikum. Gjennom årene har han utforsket ulike sjangre, og hans musikalske repertoar spenner over pop, rock og visesang. Dette mangfoldet har bidratt til å vise bredden av hans kunstneriske evner.

Utover sitt arbeid som artist har Jørn Hoel også vært involvert i flere musikalske prosjekter og samarbeid. Hans partnerskap med andre musikere har resultert i minneverdige musikalske øyeblikk som har beriket den norske musikkarven.